Logo-symbolen.png

Hallo.

Hier trachten wij u alle nodige informatie te geven over VERWARMINGSENERGIE

Hopelijk helpt dit u om uw weg te vinden in de soms onduidelijke wereld van ENERGIE!

Energiezuinige CV haarden op hout en pellets

Onder het label Green Design bieden wij een serie sfeervolle en energiezuinige CV haarden op hout en pellet aan. Aansluiting van de CV haard vindt plaats op het bestaande of op een nieuw CV systeem. Bij CV haarden worden de hete rookgassen gebruikt voor het verwarmen van water voor het CV systeem of voor warm tapwater. Hierdoor ondersteun je het CV systeem en verwarm je tegelijkertijd één of meerdere ruimten. Op deze wijze haal je meer rendement uit de haard of kachel, dat zorgt voor aardig wat besparing op jouw energiekosten!

De nieuwe manier van duurzame energieopwekking


Net als koelkasten en wasmachines hebben nieuwbouwhuizen tegenwoordig een energielabel, de zogeheten energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe zuiniger de woning. In 2020 moet die zijn teruggebracht naar 0! Het mag duidelijk zijn dat slimme oplossingen op het gebied van isolatie en installatie noodzakelijk zijn. Zoals Green Design, de nieuwe manier van duurzame en geïntegreerde energieopwekking.

U kan steeds een afspraak boeken bij Kissen bvba voor meer uitleg hieromtrent.

Wat zijn CV haarden en wat zijn hun voordelen?

Warmtepompen als vervanging van stoken op aardgas of hout?